Close

POLYTRA is experiencing continous growth, which results in new career opportunities. In order to meet this growth and to keep on innovating, we are always looking for talented people who look forward to working in a rewarding environment that values teamwork.

If you are looking for a new challenge and would like to be a part of a company in full expansion, take a moment to browse our current open positions.

Furthermore, we are always open for spontaneous application. So don’t hesitate to send us your CV and application letter.

IT Support Officer

 Als internationale logistieke dienstverlener levert POLYTRA, behorende tot de FRACHT Group, klantgerichte logistieke diensten sedert 1974.

Wij streven ernaar de beste dienstverlener te zijn door onze klanten centraal te plaatsen en hoog in te zetten op digitalisatie. In België werken we met een 50-tal gedreven collega’s verdeeld tussen Antwerpen en Brussel.

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal, we zetten dan ook hoog in op wellbeing in de werkomgeving door het geven van ontwikkelingskansen en autonomie, het stimuleren van teamwork, betrokkenheid en een behoorlijke portie fun op de werkvloer enz…

Jouw takenpakket

Polytra NV is momenteel op zoek naar een IT-medewerker met grote affiniteit voor informatica/multimedia om het IT-team te versterken. Het team bestaat uit 5 team members waarvan 2 in België en 3 in Mauritius zijn gehuisvest.

Je geeft “second-line” ondersteuning aan ons kantoor te Antwerpen en aan onze kantoren in Afrika.  Daarenboven werk je mee op projecten en/of je beheert ze. Je verwerft een brede praktische kennis van onze IT-omgeving.  Het is een boeiende job met een waaier aan variatie en groeimogelijkheden. 

Dit houdt onder meer in:

·        –Als aanspreekpunt voor de eindgebruikers neem jij de ondersteuning van de IT-gerelateerde vragen op je.

·         Je zult meedenken over de gehele ICT-infrastructuur en daardoor grondige analyses uitvoeren, evenals proactief mogelijke verbeteringen voorstellen.

·         Het aanpassen of installeren van hardware- en software programma’s.

·         Problemen op afstand oplossen met behulp van diagnostische technieken en relevante vragen

·         Afhandelen van break/fix, configuratieproblemen, probleemoplossing, software-installaties, hardwarereparatie.

·         Aansturen van externe partijen;

·         Je staat in voor het volledige databeheer van de softwaretoepassingen. Dit omvat het zorgvuldig controleren van alle gegevens en het uitvoeren van eventuele correcties indien nodig.

·         Ook ben je verantwoordelijk voor het genereren van volledige rapporten met de benodigde gegevens. Vervolgens analyseer je deze rapporten en breng je verslag uit aan je teamleider.

·         Omdat er naar kwaliteit wordt gestreefd, zorg je ervoor dat alle software systemen up-to-date blijven. Hierbij voer je regelmatig controles uit en breng je analyses hierover uit.

·         Opstellen van procedures en richtlijnen voor het integraal productiebesturingssysteem alsmede voor het netwerkbeheer.

·         Verstrekken van computercapaciteit, toegangscodes en rechten aan gebruikers in verband met netwerkfaciliteiten (bescherming gegevens)

·         Bijhouden van informatie over toegangscodes, gebruikersrechten, aanwezige hardware, geïnstalleerde software, veel voorkomende problemen en wensen van gebruikers

·         Etc…

Gewenst profiel

·         Je hebt een bacheloropleiding in een ICT-gerelateerd domein of bent gelijkgesteld door ervaring

·         Je hebt minimum 3 tot 5 jaar werkervaring, indien dit in de logistieke sector is is dit een pluspunt. 

·         groot analytisch vermogen

·         zin voor initiatief

·         kennis en feeling voor de huidige evolutie van digitalisering en ontwikkelingsmogelijkheden

·         affiniteit met de transport en expeditie-sector is een plus

·         vloeiende kennis van het  Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschreven

Vereiste Technische kennis:

·         Windows Server 2016 / 2019 / 2021

·         Office 365

·         Windows 10 / 11

·         Active Directory users beheer

·         Basis Vmware, Firewall & Veeam.

·         SharePoint permissies

·         Teams & OneNote

·         Office 365

                     Exchange Online

                     MFA

                     Kennis van andere MS producten is een mooie plus

Plaats van tewerkstelling

2018 Antwerpen, Desguinlei 92 – Building Verzicht. Onze gloednieuwe kantoren bevinden zich op de 15de verdieping met een prachtig zicht op de stad en het omliggende groen.  We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (wandelafstand van Berchem station). Voor wie met de wagen komt, hebben we een eigen parking ter beschikking.

Aanbod

Wij bieden een boeiende job aan in een internationale omgeving alsook een competitief salaris inclusief maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenspaarplan.  We werken 38u per week en hebben in totaal 30 dagen vakantie (inclusief ADV en sectorale feestdagen) + 10 wettelijke feestdagen.

Interesse in deze vacature? Solliciteer via mvercammen@polytra.be t.a.v. Melissa Vercammen 

Apply now
X